Jenni on täällä, vapiskaa.

Noooh, lempisanontoihini kuuluu että "kaikkee pittää kokkeilla", ja sen seurauksena päädyin tänne, blogittamaan. Jännä homma. Tuskin mun kirjoituksissa mitään mielenkiintoista on, mutta jos joku jaksaa lukea niiin propsit sille, jou.

Elikkäs joo, kerronpa eka vaikka vähän itestäni. :)

Melkein normaali tyttö, joka assuu täällä itä-suomen läänissä, pohjoissavossa. Harrastan jalkapalloo, lumilautailua, skeittausta, kalastusta ja mopoja, n. Jotkut väittää että oisin poikatyttö? no kai mä sellanenki voin olla :D Ööööö, joo, siinäpä kai tärkeimmät.

Nnoooo, sitten muihin asoihin :)

Pian alkaa kesäloma, jesjesjes. Enää 15 päivää koulua. Jag gillar. Todistukseen numerot laskee varmasti, mutta ei oteta siitä stressiä, joutaahan nuita parantamaan tässä vuosien varrella.

Ensviikon torstaina ois kauden avauspeli, jalkapalloo siis, meiän joukkue eli SiPS vastaan varkauden WJK. Saadaan turpiin ihan 6-0, mutta eipä tuo haittaa, pääasia että pääseepi pellaamaan, sehän se on tärkeintä. :) Meillä ei oo kasassa mikään maailman paras joukkue, mutta eipä sekaan pahemmin haittaa kun saan pelata myös poikien kanssa, ja heillä on melko hyvä joukkue. Valmentajakaan meillä ei ole mikään Sir Alex Ferguson vaan ihan perus maalaisjuntti joka just ja just tietää mikä on paitsio. Mutta eipä sekään mitään kun niillä pojilla on melko ammattitaitoiset valmentajat.

Jeppisjee. Jääkiekon MM-kisatki on menossa. Tähän mennessä Suomi on voittanut kaikki pelinsä, ihme kyllä, vaikka ovatkin niin tasotonta jääkiekkoa pelanneet. Sunnuntaina USA:ta vastaan tulee melko varmasti takkiin ellei Suomi paranna peliään. Ja Tarvitseeko sen Sheddeninkään koko aikaa peluuttaa ykkösketjua, peltosta, koivua, selännettä yms. herroja. Eilenkin se todistettiin, että ei sillä ketjulla maaleja aikaan saada. Eilisessä Latvian pelissä Latvian maalivahti joutui kyllä koville.

muttta joo, lähdempä tästä piakkoin lenkille, kirjoittelen myöhemmin lisää. Son moro :)